mandag 27. juni 2011

En liten smakebit av hva som kommer fra Joy design.

Da er nye varer på vei til butikk fra norske Joy design. Det blir noe påfyll av produkter vi allerede har og nyheter som kommer omgående og senere i høst. Her får du en liten smakebit på noe av det som du snart kan finne i butikken:



Bildene er lånt fra www.joydesign.no

fredag 24. juni 2011

Premier i sommerkonkurransen!

Butikken vokser men vi ønsker oss enda flere venner på Facebook! Derfor starter vi en liten sommerkonkurranse hvor vi trekker ut premier blandt alle som har likt oss på facebook når vi når målene om henholdsvis 200, 300, 500 og 1000 venner! Hjelp oss å del siden slik at vi når målene fortere og slik at du kan være med i trekningen om flotte premier fra www.mittparadis.no 

For ordens skyld: gruppen heter mittparadis.no og finnes her: http://www.facebook.com/pages/mittparadisno/170294929690103?success=1

Premier når vi når 200 venner er:

2 flotte perlearmbånd i henholdsvis rosa og offwhite fra norske Joy design




Premier når vi når 300 venner er:

En kjempesøt Moo Cutie Cow lommebok fra norske Moolight i valgfri farge fra nettbutikken. Den vises her i fargen taupe:

Når vi når 500 medlemmer trekker vi ut en heldig vinner som mottar denne flotte Moo Row Cow clutchen fra norske Moolight i fargen Habano:


Og, når vi når 1000 venner på facebook så trekker vi ut 2 heldig vinnere som kan velge seg varer for 2000,- hver fra nettbutikken! 

Så har du ikke lagt deg til som vår venn på facebook enda er det ingen tid å miste. Lik oss nå slik at du får muligheten til å være med i trekningen av alle premiene!

onsdag 22. juni 2011

Sommerkonkurranse på www.mittparadis.no!




Sommerferien er endelig kommet og det er tid for sommerkonkurranse på facebook siden til nettbutikken. Siden heter mittparadis.no så klikk deg inn for å like oss! Premier trekkes blandt alle venner når vi når 500 venner og når vi når 1000 venner. Informasjon om hva du kan vinne kommer i løpet av et par dager så følg med!

skriv inn følgende adresse i nettleseren din så kommer du til riktig side: http://www.facebook.com/pages/mittparadisno/170294929690103

onsdag 15. juni 2011

Jeg har blitt bitt av mac-basillen!

Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg en mac maskin. Etter at jeg startet nettbutikken har jeg sett behovet for en liten bærevennlig maskin og jeg har veid for og i mot lenge. I går hoppet jeg i det og nå er jeg en lykkelig eier av en kjempefin Macbook pro!!! (men når sant skal sies sitter jeg akkurat nå og skriver på min gamle laptop. Grunnen er at jeg jobber med ting som allerede er lagret på denne, men i løpet av kort tid skal mac'en ta mer over :-))



Og siden Tele2 har så bra lanseringstilbud på Iphone om dagen så hoppet jeg jammen i det og gikk til anskaffelse av en ny Iphone også :-) Følte meg litt gal i går men du verden så godt det føles også :-)

tirsdag 7. juni 2011

Varer fra Kaffe clothing og Saint Tropez

Forrige fredag kom det varer fra både Kaffe og Saint Tropez. Klærne er lagt ut i nettbutikken og jeg har lagt ut noen bilder på facebook men jeg har dessverre ikke fått lagt inn noen bilder her - før nå.
Så her kommer det bilder av noen av de sist ankomne varer i butikken:










Du finner flere modeller i butikken............

onsdag 1. juni 2011

Varer på vei inn fra Saint Tropez

Jeg har fått melding fra Saint Tropez om at en del modeller er på vei ut i butikk nå! Jeg legger ut noen smakebiter her med bilder lånt fra www.sainttropez.com men minner om at alle modellene kommer i flere forskjellige farger. Er det noe du liker spesielt godt kan det være lurt å reserve det allerede nå for det finnes ikke så mange i hver størrelse.








Dette er bare noen modeller, det kommer MASSE fint den neste måneden!