onsdag 31. august 2011

Nye smykker fra Joy design

I dag fikk vi levert en eske med nye flotte smykker fra Joy design. Det meste er allerede lagt ut i nettbutikken og resten kommer i morgen.







tirsdag 30. august 2011

Ester Elenora er kommet i hus!

De flotte klærne fra Ester Elenora er allerede levert butikken. I morgen skal de pakkes ut, fotograferes og legges inn i butikk og jeg er veldig spent på om dere liker dem. Jeg gleder meg hvertfall til å se igjen alt det fine fra messen på fredag og det spørs vel om ikke klesskapet mitt får noen nye innflyttere også :-)

mandag 29. august 2011

Vi ønsker også velkommen til.....

disse merkene i www.mittparadis.no:

One Two
Luxzuz
E | senz

Vi er spente på hva du synes om disse.



søndag 28. august 2011

Gullfugl og Stitch Maid til mitt paradis!

På Gave og interiørmessen kom vi i snakk med en veldig hyggelig dame som representerte de to norske merkene Stitch Maid og Gullfugl. Fra Stitch Maid kommer de nydeligste kjoler og tunikaer i bomull eller lin mens Gullfugl har herlige skjerf, sjal og babypledd i beste kvalitet av merinoull. Veldig deilig og mykt og så fine.

Kjolene fra Stitch Maid kommer i butikk til våren mens skjerf fra Gullfugl er ventet inn når som helst. Vi gleder oss!

Velkommen til butikk begge to!!!







Vårt første svenske merke!

Vårt første svenske merke blir et merke vi "snublet" over på Gave og interiørmessen på fredag. Vi ønsker velkommen til flotte

ESTER ELENORA


Et romantisk merke med lag på lag av tunikaer, kjoler, underkjoler og nydelige skjerf.



Det som er litt annerledes med Ester Elenora er at det kommer i one size fits all og vi er veldig spente på hvordan det blir i praksis. Vi lover å samle damer i mange forskjellige størrelser når klærne kommer inn for å sjekke ut hvordan det fungerer. Men det er jo egentlig et ganske så genialt konsept!



Klærne er på vei i butikk nå!

lørdag 27. august 2011

Ja vi er helt KOKO!



Damen i rødt heter Stine og er den flinke og blide designeren av merket.
Damen i grått var også veldig hyggelig og det var en fryd å besøke standen deres.
Jeg hadde tenkt å vente litt før jeg avslørte neste nye merke som snart kommer i butikk, men jeg er så spent på hva dere synes om dette merket at jeg ikke klarer å holde meg lenger :-)

Da vi var på messen i går la vi fort merke til en stand som hadde noen utrolig flotte kjoler. Vi gikk forbi flere ganger før vi våget oss helt bort for å ta en nærmere titt. Og vi ble frelst med en gang! For noen utrolig flotte kjoler!!! Vi var tre innkjøpere på messen i forskjellig alder og alle tre vi gjerne ha hele kolleksjonen privat. Vi har bestilt inn nesten hele kolleksjonen og gleder oss å vise alt til dere. Merket er helt nytt, det er norsk og helt fantastisk! Gå gjerne inn på hjemmesiden som er www.kokonorway.no og bli helt frelst du også.
Baksiden av en flott lang jakke/kjole.

Ja vi elsker!

Maggie Wonka kommer snart til mittparadis!

Nok et flott norskt merke blir snart å finne i mittparadis.no, vi ønsker velkommen til:

Maggie Wonka

og kan nesten ikke vente til høstvarene kommer til butikken om ikke så veldig lenge. 

Her kommer bildet av vår største favoritt akkurat nå, Maggie Wonka Carrie dress:


De første varene blir levert om ikke så lenge så her er det bare å følge med!





fredag 26. august 2011

Vi ønsker klær fra Kristine Vikse velkommen i butikk!

Kristine Vikse er at av de merkene jeg har tittet mye på de siste månedene. Derfor ble jeg veldig glad da jeg i dag fikk mulighet til å bli forhandler for dette flotte merket. Vi har bestilt inn noen flotte modeller fra høstkolleksjonen og håper der kommer i butikk veldig snart. Vi benyttet selvfølgelig også sjansen til å bestille masse fint for våren og sommeren, mer informasjon og bilder av dette kommer våren nærmer seg. Se under for noe av alt det flotte som kommer i butikk. Bildene er lånt fra www.kristinevikse.com





onsdag 24. august 2011

Nye merker hos www.mittparadis.no!

Sølvøredobber fra Sense of Joy - kommer snart i butikk


Jeg er veldig fornøyd med høsten hos mitt paradis så langt og det bedre skal det bli for det kommer flere spennende merker til butikken.

Strikkejakke fra Custommade i butikk nå!


Akkurat nå fører vi varer fra:

Bloomingville
Custommade
Hübsch
Joy design
Kaffe
Moolight
Saint Tropez
Sense of Joy
Tutti Milano


De neste månedene er vi så heldige å også motta varer fra:

Dette antrekket kommer fra Kön & Mön. Merket kommer snart til butikk. 



Cartouche 
InTown
Karen by Simonsen
Kön & Mön
Lulu's accessoires
Miss Baron
Noa Noa
Second female

Klokke fra Tutti Milano - i butikk!



På fredag er det tid for Gave og interiør-messen på Lillestrøm og da er vi selvfølgelig som alltid på jakt etter nye spennende merker. Følg med her for oppdateringer!

mandag 22. august 2011

Jeans fra Saint Tropez!

Saint Tropez lanserer i disse dager sitt jeans program. Jeans i mange vasker og fasonger er nå å få fra Saint Tropez.



Mitt paradis har valgt å ta inn et par av modellene og håper at dere vil like disse også. I dag fikk vi levering på to modeller. Den ene modellen går under betegnelsen Fly og er en smal modell med litt høyere liv. Den har god passform og blir kjempefin til høstens tunikaer og strikk. Vi har den i to benlengder, 32 og 34 tommer.

Fly jeans med svart kjole og alfabet-skjerf alt fra Saint Tropez


Den andre modellen vi fikk i dag er en leggings i mørk denim med lysere stikninger og flotte detaljer. Nydelig å ha på og passer til det meste.

Denimleggings med kjole og skjerf alt fra Saint Tropez

onsdag 17. august 2011

Innkjøp hos Custommade for våren 2012


I dag var turen kommet til innkjøp av vårvarene fra Custommade. Vi besøkte flotte Cecilia fra Front Society som viste oss mye fint. Og jeg skal si vi handlet! Det kommer MYE fint til våren, topper, kjoler, bukser og strikk og vi vil ha alt!

Her kommer en liten smakebit. Flere bilder følger når varene er på vei inn i butikk. De første varene er faktisk forventet inn før jul så bare gled deg.


tirsdag 16. august 2011

Nye varer fra Saint Tropez i butikk nå!






Gratulerer til vår nye vinner!

Etter hektisk aktivitet på facebook siden vår de siste timene er vi glade for å annonsere at vi har nådd 300 venner i dag! Tusen takk til alle sammen, det er kjempegøy at dere liker oss. Vi håper dere fortsetter å følge oss i tiden fremover også og lover at vi skal gjøre vårt beste for at www.mittparadis.no skal vokse seg og tilby mange flotte varer til våre kunder :-)

Vi brukte samme trekkeprogram som tidligere (http://favo.no/heldig/) som trakk ut liker nr. 184 som den heldige vinner av en Moo Cutie Cow lommebok i valgfri farge. Vår venn nr. 184 heter:

Liv Wenche Krogh!!!!




Vi er forøvrig voldsomt imponert over mobiliseringen deres i dag og følte derfor at det var på sin plass med en liten ekstrapremie. Og vårt eminente trekkeprogram trakk derfor ut vår venn nr. 296:

Ole Martin !!

som mottar et flott armbånd Joy design. 



Fint om dere sender oss kontaktinformasjon på post@mittparadis.no så sender vi ut gaven så fort som mulig. 

Dette skulle jo være en sommerkonkurranse og sommeren er dessverre på hell. Men vi synes det er kjempestas at så mange liker oss og ønsker å vokse ytterligere. Vi forlenger derfor konkurransen ut september. Vårt neste mål er derfor 500 venner. Og som sagt i tidligere innlegg: hos oss har alle venner mulighet for å vinne - vi trekker ut vinneren blandt dere alle!!


fredag 12. august 2011

Besøk hos Moolight og Senze of Joy!

Fredagen var satt av til kundebesøk hos Moolight og Senze of Joy. Vi koste oss i mange timer med å kjøpe inn masse fine vesker, klær, smykker og interiørartikler!

Her er noen smakebiter av hva vi så på:
















torsdag 11. august 2011

Varelevering fra Hübsch

Da er den første leveransen fra Hübsch kommet i hus. Varene kommer på plass i butikken i løpet av morgendagen men her kommer en liten smakebit av alt det flotte vi har fått.