torsdag 13. oktober 2011

Gi oss tilbakemelding og bli med i trekning av fine saker!

Har du lyst på denne puta? Legg igjen en kommentar og vær med i trekningen!
Denne puten trekkes ut blant alle som deler oss. Puta er fra Bloomingville.


Mitt paradis som nettbutikk har allerede eksistert i litt over et halvt år. Vi har vokst litt fortere enn først planlagt men vi har det utrolig lærerikt og gøy på jobb. Men, en nettbutikk må være i stadig endring og vi jobber nå med forbedring av utseende av butikken, kanskje blir det helt ny design,kanskje bare litt andre farger vi får se.

En annen ting som er viktig er at vi fører varer som kundene vår liker også. Vi føler at vi får bra respons på det vi tar inn men skulle gjerne vite enda litt mer om hva dere synes.

Denne toalettvesken fra Lulu's trekkes ut fra alle som legger inn en kommentar :-)


Derfor kjører vi en liten "konkurranse" hvor vi trekker ut premier til dere som kommer med gode råd og/eller synspunkter til oss. Fortelle oss hva du liker, hva du ikke liker, hvilke varer er dine favoritter, hva vil du se mer av og hvilke varer savner du osv. Vi blir også kjempeglade dersom du har lyst til å fortelle om oss til andre eller om du har lyst til å følge oss i denne bloggen og/eller på facebook.

Dette flotte armbåndet fra Joy design kan bli ditt om du følger oss.


Vi trekker ut to vinnere blant alle som kommenterer, en vinner blant de som blir følgere og en vinner blant de som deler oss! Håper du vil være med!

11 kommentarer:

 1. Du tar sjanser og det er spennende! Jeg liker at du fronter norske designere og gir de ekstra oppmerksomhet. Butikken har mange fine plagg. Mitt paradis siden er fin nå synes jeg <3

  SvarSlett
 2. Vet du... Dette står det jammen respekt av... Du er kjempeflink=)
  Stå på.. Jeg lover og komme innom en dag og ta en kaffe og skravle litt=) Litt mye som skjer om dagen, men jeg kommer om "ikkje så brått"

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en koselig ettermiddag "i butikken" din da du hadde åpent hus. Det var veldig ok å kunne prøve litt :) Jeg synes du har mange flotte leverandører, og liker at du har "litt av hvert". Ønskelista er større enn lommeboka... ;)
  Jeg synes du har fått til en fin butikk, og jeg prøve å spre det glade budskap (les: link til butikken din) så snart anledningen byr seg.

  Jeg registrerer at det er en del som synes det er vanskelig å kjøpe klær på nett, som de ikke har sett eller prøvd, men jeg sier at det bare er å returnere ting som ikke passer.

  Jeg ønsker deg lykke til med butikken din, og håper at alle blir like fornøyd med klærne de kjøper som det jeg har vært :)

  Hilsen Anette V.

  SvarSlett
 4. Nå følger jeg bloggen din også.
  Anette

  SvarSlett
 5. Jeg er glad i klassiske bluser og cardigans, spesielt fra Custommade, og jeg syns du har fått inn mye fint! Fikk pakke i posten i dag, og ble superfornøyd! Tips er kanskje å få litt mer farger på nettsiden? Og vise klærne på "vanlige" mennesker stedenfor dokker? (er klar over at dette nok blir mer tidkrevende...-bare et forslag!)

  Hilsen Inger

  SvarSlett
 6. Takk for mange hyggelige kommentarer :-)
  Stine: Ring når du er på vei så setter jeg på kaffe, skravlings klarer vi alltid å få til!
  Anette og lesestedet: Takker og bukker :-)
  Inger: Så bra du er fornøyd da er jeg fornøyd også. Du har helt rett, og jeg jobber med begge delene. Jeg vil nok ikke få til å få vist alle plagg på mennesker men målet er at jeg skal få det til i MYE større grad enn i dag...

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte klær og ting du har fått inn i din nettbutikk <3

  linbjørg

  SvarSlett
 8. Dette er en test på å legge inn kommentar med google konto.

  SvarSlett
 9. Kjempeflott nettbutikk med mange flotte merker, elsker veskene fra Moo, liker også custommade godt. St tropez har masse fint til fine priser, fikk bukse derfra rask levert og koselig pakket :) blir nok å handle mere herfra :)

  SvarSlett
 10. Hei Liv Elin,

  Så gøy at du likere varene og at du ble fornøyd med buksa! Takk for koselige ord!

  SvarSlett
 11. Hei, jeg har handlet relativt mye og er ALLTID fornøyd med servicen både i forkant og i etterkant av kjøpene mine. Fine kvalitetsplagg til en veldig grei penge.
  Lykke til videre, så kjøper jeg nok noe snart igjen:)

  Mari

  SvarSlett