mandag 14. november 2011

Noe kommer og da må noe gå også.........

Har du lest i bloggen tidligere har du sett at det kommer flere spennende merker til mittparadis.no i 2012.
Etter jul og frem til sommeren vil du finne blandt annet Noa Noa, Karen by Simonsen, Kön & Mön og Margit Brandt i butikken - vi gleder oss og kan røpe at det kommer MYE fint fra disse merkene.

Jeg viser denne lille smakebiten fra Kön & Möns sommerkolleksjon
en gang til siden den er så fin - gleder meg!

Men, for at vi skal få plass til alt betyr det at noe dessverre forsvinner også :-(
I praksis betyr det at vi slutter med interiørvarer i butikken. Vi har også valgt å avslutte vårt samarbeid med klesmerket Saint Tropez for denne gangen, videre slutter vi å føre klokker, det vil si at vi ikke vil ta inn flere eksemplarer av klokkene fra Tutti Milano.


Klokke fra Tutti Milano



For deg som kunde betyr dette imidlertid at det i tiden fremover vil komme gode tilbud på alle varer fra disse produsentene. Lageret skal tømmes og mange godbiter skal finne nye eiere. De første prisene settes ned allerede i kveld og som en ekstra bonus minner vi om at du til og med i morgen, tirsdag 15. november 2011, får 30% ekstra rabatt på ALLE priser i butikken.

Denne flotte tallerkenhylla fra Hübsch er også på tilbud akkurat nå!


Håper du finner noe du liker på salget nå og håper at du også fortsetter å følge oss for å se alle de flotte nyhetene som snart er på plass i butikk. Har du innspill eller kommentarer er vi veldig takknemlige om du skriver noen ord til oss her. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar