mandag 14. november 2011

Noe kommer og da må noe gå også.........

Har du lest i bloggen tidligere har du sett at det kommer flere spennende merker til mittparadis.no i 2012.
Etter jul og frem til sommeren vil du finne blandt annet Noa Noa, Karen by Simonsen, Kön & Mön og Margit Brandt i butikken - vi gleder oss og kan røpe at det kommer MYE fint fra disse merkene.

Jeg viser denne lille smakebiten fra Kön & Möns sommerkolleksjon
en gang til siden den er så fin - gleder meg!

Men, for at vi skal få plass til alt betyr det at noe dessverre forsvinner også :-(
I praksis betyr det at vi slutter med interiørvarer i butikken. Vi har også valgt å avslutte vårt samarbeid med klesmerket Saint Tropez for denne gangen, videre slutter vi å føre klokker, det vil si at vi ikke vil ta inn flere eksemplarer av klokkene fra Tutti Milano.


Klokke fra Tutti MilanoFor deg som kunde betyr dette imidlertid at det i tiden fremover vil komme gode tilbud på alle varer fra disse produsentene. Lageret skal tømmes og mange godbiter skal finne nye eiere. De første prisene settes ned allerede i kveld og som en ekstra bonus minner vi om at du til og med i morgen, tirsdag 15. november 2011, får 30% ekstra rabatt på ALLE priser i butikken.

Denne flotte tallerkenhylla fra Hübsch er også på tilbud akkurat nå!


Håper du finner noe du liker på salget nå og håper at du også fortsetter å følge oss for å se alle de flotte nyhetene som snart er på plass i butikk. Har du innspill eller kommentarer er vi veldig takknemlige om du skriver noen ord til oss her. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar