tirsdag 29. november 2011

Vi tyvstartet julekalenderen i mitt paradis!

Vi teller ned til jul i paradiset! Vi gleder oss veldig til jul i år og forkorter ventetiden med å lansere vår egen julekalender. Julekalenderen vil by på tilbud, premier eller andre overraskelser hver dag. Noen tilbud vil gå over flere dager og noen dager vil vi overraske med både tilbud og gaveutdeling så her er det bare å følge med. Vi blir selvfølgelig veldig glade dersom du tipser alle dine venner om oss også.

Vi legger ut dagens "luke" kvelden i forveien eller tidlig på morgenen den dagen det gjelder slik at alle skal  få med seg tilbudene.

Rosie kjole til dame ordinær pris 729,- til jente ordinær pris 429,-


Men, siden vi gleder oss så veldig til torsdag og 1. adventsdag så smeller vi liksågodt i gang første luke med en gang. I går fikk vi en stooor levering fra MyCinnamongirl med kjoler og tunikaer til både små og store jenter. Det var veldig mye fint og for å dele alt det fine med deg tilbyr vi deg nå -20% på ALT av ordinære varer fra MyCinnamongirl. Prisene gjelder til og med søndag 4. desember. MERK! det VIL bli ordinære kalendertilbud i tillegg disse dagene :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar