onsdag 30. november 2011

1. desember og første luke i adventskalenderen!

Da er 1. desember endelig her og nedtellingen til julaften kan starte!

Som seg hør og bør har mitt paradis sin egen julekalender. Lukene vil bestå av gode tilbud, samt trekking av premier blandt henholdsvis alle likerne våre på facebook og og/eller alle som handler hos oss den samme dagen. Noen dager vil vi kanskje ha både gode tilbud og en premie mens vi andre dager kjører samme tilbud over flere dager. Følg med for å holde deg oppdatert på dagens tilbud/premie!

Siden vi akkurat har fått inn de etterlengtede produktene fra Lulu´s er det jo helt naturlig at det bak desembers første luke befinner seg produkter fra nettopp Lulu. Derfor: 1. desember trekker vi ut en av våre likere som vinner en svart Beauty cosmetic bag fra Lulu´s, i tillegg trekker vi ut en av kundene våre denne dagen som vinner en svart Beauty toilet bag. Her har du faktisk hele 2 muligheter til å sikre deg fine produkter!



Vi minner for øvrig om at alle ordinære varer fra MyCinnamongirl er satt ned med -20% ut uken! Benytt sjansen til å skaffe deg julens kosekjole eller tunika til en veldig god pris akkurat nå. Vi fører også jenteklær i samme serie så her har du mulighet til å sikre deg en julegave eller to også!


Nora tunika/kjole fra MyCinnamongirl
ord.pris 499,- kommer i mørkeblå, mørk rosa og lys blå

2 kommentarer:

  1. Heisann,

    Trekkes det blant alle likerne av mittparadis på facebook, eller blant dem som liker kalendergaven du har lagt ut?


    Klem fra Anette

    SvarSlett
  2. I dag, eller for gårsdagens luke, er trekningen blandt alle likerene av siden vår på facebook :-)

    SvarSlett