tirsdag 16. august 2011

Gratulerer til vår nye vinner!

Etter hektisk aktivitet på facebook siden vår de siste timene er vi glade for å annonsere at vi har nådd 300 venner i dag! Tusen takk til alle sammen, det er kjempegøy at dere liker oss. Vi håper dere fortsetter å følge oss i tiden fremover også og lover at vi skal gjøre vårt beste for at www.mittparadis.no skal vokse seg og tilby mange flotte varer til våre kunder :-)

Vi brukte samme trekkeprogram som tidligere (http://favo.no/heldig/) som trakk ut liker nr. 184 som den heldige vinner av en Moo Cutie Cow lommebok i valgfri farge. Vår venn nr. 184 heter:

Liv Wenche Krogh!!!!
Vi er forøvrig voldsomt imponert over mobiliseringen deres i dag og følte derfor at det var på sin plass med en liten ekstrapremie. Og vårt eminente trekkeprogram trakk derfor ut vår venn nr. 296:

Ole Martin !!

som mottar et flott armbånd Joy design. Fint om dere sender oss kontaktinformasjon på post@mittparadis.no så sender vi ut gaven så fort som mulig. 

Dette skulle jo være en sommerkonkurranse og sommeren er dessverre på hell. Men vi synes det er kjempestas at så mange liker oss og ønsker å vokse ytterligere. Vi forlenger derfor konkurransen ut september. Vårt neste mål er derfor 500 venner. Og som sagt i tidligere innlegg: hos oss har alle venner mulighet for å vinne - vi trekker ut vinneren blandt dere alle!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar