onsdag 3. august 2011

Mitt paradis besøkte Lesestedet bokkafé og kaffebar i Ås.

Fredag 22. juli var nettbutikken www.mittparadis.no på besøk hos Lesestedet bokkafé og kaffebar i Ås.
Dette var første gang vi gikk fra å være bare på nett til å være "fysisk" butikk og det ga absolutt mersmak. Dette er noe vi kommer til å gjøre igjen!Dessverre så opplevde hele Norge en ufattelig tragedie nettopp denne fredagen. Det tok litt tid før jeg fikk med meg alvoret i disse hendelsene og naturlig nok la det en stor demper på ettermiddagen og tidlig kveld. Vi valgte derfor å bryte opp tidlig og reise hjem.

Men, vi rakk å møte mange hyggelige mennesker i Ås. Og vi fikk vist frem litt av hva vi har å tilby i butikken. Og som sagt, vi kommer igjen!

Dersom du møtte opp i Ås etter at vi dro beklager vi det og håper vi sees igjen snart.Nå jobber vi med å finne et lokale for et lignende midlertidig stunt i Oslo også. Det er ikke bestemt om vi  skal låne et lokale for en dag eller for en lengre periode enda men vi kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon om dette senere. Har du tips blir vi veldig glad for det.I mellomtiden er du hjertelig velkommen til å besøke showrommet vårt dersom du ønsker å se hva vi har å tilby. Kontakt oss på birgitte@mittparadis.no eller på tlf: 411 21 647 for å avtale tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar