onsdag 3. august 2011

Hjelp oss å vokse.........

Ny levering av de flotte Wow Cow pc-veskene fra Moolight kom i går!

Nettbutikken http://www.mittparadis.no/ vokser jevnt og trutt. Vi får inn mye varer om dagen og fra flere leverandører og vi har vokst til å også tilby interiørvarer i butikken.

Vi tar også inn varer fra ytterligere en veskefabrikant, jeg røper ikke hvem riktig enda men om du følger med får du se, men jeg kan røpe av veskene er veldig, veldig fine.

Innen det har gått en uke er også de første klokkene fra Tutti Milano på plass. De kommer i 2 forskjellige størrelser og kan brukes av både mann og dame. I første omgang kommer de i svart, hvit, rød, blå, lilla, grønn men leveringstiden er kort og det kan godt tenkes de dukker opp i flere farger etterhvert også........


Denne kan bli din i valgfri farge dersom du vinner neste trekning.
Den kommer fra Moolight

Vi vokser på facebook også. Det går jevnt og trutt fremover og vi gleder oss til å trekke ut en ny premie blandt alle våre likere når vi passerer 300 likere. Vi er faktisk så utålmodige at vi lover en premiesjanse hver for alle som deler konkurransen vår. Og siden det visstnok ikke er lov med konkurranser på facebook så benytter jeg sjansen her inne til å oppfordre alle til å dele facebook siden vår slik at flere få rmulighet til å bli kjent med oss. For at du skal få ekstrasjansen din må du legge inn en melding her på at siden er delt :-)

Jeg gleder meg til å vise dere alt det fine som kommer inn i butikken fremover så følg med her for bilder og informasjon.

Linken til facebook siden vår er: http://www.facebook.com/#!/pages/mittparadisno/170294929690103


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar