onsdag 10. august 2011

Nydelige klokker fra Tutti Milano!








I dag kom endelig de flotte klokkene fra Tutti Milano og de er enda finere enn jeg husket! Klokkene kommer i alle regnbuensfarger og selv om vi ikke har tatt inn alle fargene i første omgang så kan vi fort bestille de opp dersom du ønsker deg en spesiell farge.



Klokkene kommer i 2 forskjellige størrelser og de fleste typer og farger finnes i begge størrelsene. Dameklokken er 4,25 cm i diameter mens herreklokken måler 4,8 cm. Når det er sagt så må der presiseres at damer også utmerket godt kan bruke herremodellen. Men er du petit og har smale håndledd kan den være litt vid i remmen, dvs. at hullene ikke går langt nok inn. Men for de aller fleste så passer
den fint.



Prisene er det heller ikke noe å si på. Damemodellen TM002 koster 899,- mens herremodellen TM001 koster 999,-  Klokken som er vist over koster 999,- i damemodell og 1100,- i herremodell.



I tillegg har vi såkalte sykepleierklokker som for eksempel er supre for alle som jobber i helsevesenet. Vi har foreløpig tatt de inn i fargene hvit, lilla, blå og sort og koster 550,- Denne modellen har også innebygd pulsmåler!


Dersom du har lyst til å se mer finner du flere bilder i nettbutikken på: www.mittparadis.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar